RECEPT CHOCOLADEMELK
BENODIGDHEDEN
- 48 gram callets
- 185 ml melk
BEREIDINGSWIJZE
- Voor de warme chocolademelk zijn allerlei smaken callets verkrijgbaar. Op de foto hierboven zijn te zien: Pierrre Noir, Melk en wit.
- Warm de melk op in een pan en voeg al roerend de callets toe. Warm de chocolademelk op tot ongeveer 72 ℃.
- Ook mogelijk om in de magnetron op te warmen. Doe de callets en melk tegelijk in een beker en plaats deze in de magnetron. Roer de chocolademelk na 30 seconden goed door en plaat hierna nog 30 seconden in de magnetron. (dit is voor 1 beker!)
- Maak de chocolademelk af met een toef slagroom en versier met caramel siroop en crispy pearls (gezouten caramel).
Tip: Probeer ook een iets nieuws, maak de warme chocolademelk af met caramel siroop en mini marshmallows. Ook lekker zijn onze honing en caramel callets verkrijgbaar in onze winkels en webshop.
Geniet heerlijk van de warme dranken met dit koude weer.
LAAT EEN REACTIE ACHTER