RECEPT BROWNIE MET PECANNOTEN
BENODIGDHEDEN
- 360 gram browniemix
- 40 gram roomboter
- 2 eieren
- 75 gram water
- 100 gram pecannoten
- 100 gram caramel callets
- 50 gram slagroom zonder suiker
- snufje zout
- Springvorm 20 cm
BEREIDINGSWIJZE
- Warm de oven voor op 160 graden en bekleed de vorm met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de pecannoten. Meng dit 3 minuten lang in een mixer.
- Als laatste schep je de pecannoten door het mengsel.
- Schep dit in de vorm en laat het 45-55 minuten bakken in de oven. Laat hierna afkoelen.
- Kook de slagroom en giet over de callets, roer goed door tot glad mengsel. Voeg hierna zout toe naar eigen smaak.
- Giet het mengsel langzaam over de brownie en verdeel goed. Maakt de brownie af met wat pecannoten en grof zeezout.
LAAT EEN REACTIE ACHTER