RECEPT BLONDIE MET PISTACHE NOTEN
BENODIGDHEDEN
- 400 gram witte chocolade
- 3 eieren
- 90 gram suiker
- 90 gram pistache noten
- 75 gram boter
- 2 theelepels vanille extract
- 2 theelepels citroensap
- 300 gram bloem
BEREIDINGSWIJZE
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Smelt de boter en 300 gram witte chocolade au-bain-marie samen tot een glad mengsel.
- Klop de eieren en suiker door het mengsel.
- Hak de pistachenoten en voeg toe tot het mengsel. Voeg ook het vanille extract en citroensap toe. Meng dit er goed doorheen.
- Voeg de resterende witte chocolade toe en de bloem. Klop dit goed op.
- Vet een bakblik in en bekleed bodem van bakblik met bakpapier.
- Schep het brownie mengsel in de bakvorm en bak de brownie in 20 minuten af. De brownie is goed als hij goudbruin bovenop begint te worden. De binnenkant is niet helemaal hard.
- Haal de brownie uit de oven en laat afkoelen voor een half uur.
Geniet ervan.
LAAT EEN REACTIE ACHTER